Nueva

Nueva vil på URBAN ENERGI 2023 vise frem våre effektive og fremtidsrettede løsninger for automatisk fakturering på bakgrunn av maskinlesbare filer.
Typisk verdier er forbruk (kWh) og effekt (kW) og ulike API (for eksempel Nordpool og Elhub). Våre systemer kan lese alle ulike typer filer og løsninger, eksempelvis RESTful API’er osv. Vi kan hente data fra de fleste kjente løsninger på markedet i dag. Som oftest kommer dataene fra ulike iot-løsninger, med flere former for kommunikasjon, slik som NB-iot, 4G, 5G, Wireless M-bus, LoRaWAN, Ethernet, 6LoWPAN, Wi-Fi osv.

Nueva er et fremoverlent selskap med hovedsatsing innenfor regnskap og IT. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap, og har i løpet av våre 4 første år inngått samarbeid med ca. 250 kunder av alle typer og størrelser. Vi søker å effektivisere hverdagen for kunder og ansatte ved å ta i bruk de mest moderne løsningene på markedet. Med Nueva skal du spare tid og penger, samtidig som du får en bedre arbeidshverdag og kan fokusere på det du vil.
 
Nueva

Kontakt oss

Finn ut mer om oss!