SGP Armatec

Armatec AS er en av landets eldste og ledende leverandører av utstyr til vannbåren varme og består i dag av tre avdelinger lokalisert i Asker, Moss og Bergen. Våre kunder er fordelt over hele Norge.
I dag har vi et bredt produktspekter og er ca. 30 medarbeidere som arbeider med informasjon og markedsføring av produktene. Hovedtyngden av våre produkter importeres fra noen av Europas ledende leverandører innen hvert sitt felt, men vi har også egenproduksjon av el-kjeler.

Målsettingen er at du som profesjonell kunde skal kunne få et komplett tilbud innen vannbåren varme. Vi er den leverandøren i Norge som har arbeidet lengst med vannbåren varme og har et bredt spekter produkter som dekker alt fra små anlegg til store fjernvarmeanlegg.

Armatec har følgende underleverandører innen fjernvarmeprodukter:

Logstor: Logstor er verdens ledende produsent av preisolerte fjernvarmerør. Flere av Logstors preisolerte fjernvarmerør kan leveres med conti-sperre – en diffusjonssperre som forhindrer at de mest isolerende gassene diffunderer ut av isolasjonen over tid. På denne måten kan Logstor dokumentere en varig, svært høy isolasjonsgrad på sine rør. SGP lagerfører mange dimensjoner muffer til sine systemer for å opprettholde en høy servicegrad. Videre lagerlegger vi også Logstors FlextraPex for rask leveranse i Norge – kappet i eksakt ønsket lengde.

Cetetherm har gjennom en årrekke utviklet et særdeles godt og bredt program av kundesentraler til bruk i alt fra villaer på sekundærnett til større varme- og kjølesentraler på fjernvarme-/kjøle nett. Kundesentralene kan fås med ulike type styringer avhengig av kundens ønsker, og de større modellene (Maxi) tilpasses i svært stor grad kundens ønsker og behov (målestrekk, type ventiler, styring, etc). Kundesentralene leveres utelukkende med Alfa Laval varmevekslere. 

Alfa Laval: Alfa Lavals produkter selges i omkring 100 land. Selskapet har 42 produksjonsenheter, 70 servicesentre og totalt ca. 17 000 ansatte over hele verden. SGP Armatec er Master-partner hos Alfa Laval og selger Alfa Laval sine platevekslere for varme og kjøling til det norske HVAC markedet. SGP Armatec har også til enhver tid lagerført et standard sortiment av loddete veksler for umiddelbar levering.
 
Armatec

Kontakt oss

Velkommen til oss!