BRUGG Pipes

Leter du etter en leverandør og samarbeidspartner for preisolerte rør?
BRUGG Pipes Denmark A/S er eksperter på rørløsninger. Vi produserer preisolerte rør, av høyeste kvalitet, til konkurransedyktige priser. I tett samarbeid med kundene våre utvikler vi spesialiserte rørsystemer som aldri går på akkord med kvalitet  eller eksisterende infrastruktur. Vi leverer komplekse rørløsninger som er skreddersydd for akkurat ditt prosjekt. Vi sørger for rask levering og eksepsjonell service.
 
 
BRUGG Pipes har kontorer, prosesserings- og lagerfasiliteter i Danmark og produserer og selger rørsystemer for transport av varme/kjøling, gasser og væsker til industri, bensinstasjoner, tankanlegg, nødstrømsanlegg, biogassanlegg og infrastruktur. Vi er en kompetent og seriøs samarbeidspartner, både som leverandør og konsulent. Vi arbeider alltid på en miljøbevisst måte. I tett samarbeid med kundene våre velger vi løsninger som alltid gir best mulig sikkerhet for både mennesker og miljø.

BRUGG Danmark er en del av det internasjonale sveitsiske konsernet BRUGG Group, som utvikler og produserer rørsystemer og rørdeler. BRUGG Pipes har spesialisert seg på rørsystemer, og takket være våre dyktige prosjektingeniører, utviklingsavdeling, produksjon og profesjonelle montører setter vi stadig nye standarder for rørsystemer. BRUGG-konsernet har 1.800 ansatte, med salgsavdelinger og fabrikker over hele verden.

Med vår spesialiserte kunnskap, vårt brede produktsortiment og sterke eierskap kan vi alltid tilby optimale rørløsninger med rask levering.

Her noen flere eksempler på det vi tilbyr: