Påmelding og priser

Vil du være med på høstens vakreste eventyr, sammen med over 300 andre urbane energister?
Vi var over 300 deltagere, innledere og utstillere da Fjernvarmedagene Urban Energi i fjor - og nå gjentar vi suksessen!

Som ifjor gir deltakeravgiften alle påmeldte tilgang til å følge det hele digitalt.

Det vil altså si at alle påmeldte kan få med seg alt som skjer på scenene på skjerm, også hvis du skulle være forhindret fra å kunne reise til konferansehotellet Radisson Blue Scandinavia på Holbergs plass i Oslo. Eller hvis du bare kan være tilstede én dag, kan du få med deg den andre dagen hjemmefra. Alle påmeldte vil selvsagt også få tilgang til opptakene i etterkant.

Det betyr også at du velger om du vil delta fysisk eller ikke i påmeldingsfeltet under her. Men den store opplevelsen får du selvsagt ved å være fysisk tilstede, treffe folk, sjekke ut alt utstillingsområdet byr på og får med deg både middag og sosialt program.

Hvis det skulle dukke opp noen uventede restriksjoner som spenner beina under det fysiske (vi har alle noen pandemierfaringer nå), flytter vi alt på nett og refunderer de "fysiske" tilleggene. Uansett blir det arrangement!

Som vanlig er arrangementet åpent for alle, men alle medlemmer av Norsk Fjernvarme får rabatterte medlemspriser.

I tillegg kan vi tilby vi svært hyggelige studentpriser takket være bedriftene som dukker opp nederst på denne siden.

For utstillere har vi tre forskjellige pakker (small - medium - large) som blant annet også inkluderer mulighet for innlegg i formiddagsseminarene første dag..

Alle priser og pakker, pluss påmeldingslinker, finner du under her!

Og husk i disse dyrtider - det er early bird priser fram til 1. oktober...