Dette er årets program

Årets program blir som vanlig fullt av urbanenergi, men innpakningen blir helt ny! Det blir mye innhold, men du velger selv hva du vil ha ut av årets digitalkonferanse.
Det enkleste er å følge "hovedsendingene", som kommer i fire "bolker" hver dag. De vil fungere som en live, interaktiv TV-sending, hvor det blir innslag, intervjuer og diskusjoner vi håper du vil sette pris på. Vi kan love deg bolker fri for teksttunge presentasjoner, men fylt med engasjerte mennesker, levende bilder og humør!
  
 
Mellom de fire bolkene har vi hver dag satt av rikelig med tid til at du kan få utforsket selve konferanseplattformen, nemlig det digitale utstillingsområdet - og alle deltakerne som er der sammen med deg. Her vil utstillere fylle sine møterom med masse interessant stoff, både videopresentasjoner og annet, samt være tilgjengelig for møter. 

Samtidig kan deltagere arrangere møter seg i mellom - eller "henge" i to felles møterom hvor det alltid er aktivitet:

I møterommet "Vertskapet" kan du treffe innledere rett etter live-sending - og få teknologi og gode ideer presentert fra utstillerne. Vi oppfordere alle å være aktive med spørsmål og være tilstede.

I det andre møterommet, kalt "Kommentarfeltet", er det ingen krav til saklighet. Her vil to kjente figurer være å treffe gjennom hele konferansen - med sine snodige betraktinger og inkluderene vesener. Dette er rommet for deg som tåler litt galskap.
 

Selve programmet har du tilgang til når du logger deg på konferanseplattformen, men slik ser det altså ut: