Påmeldingen er i gang!

17. september 2021
Endelig kan du melde deg på høstens vakreste eventyr - Fjernvarmedagene Urban Energi 2021!
Da pandemien tok oss ifjor, ble det klart at 2020-utgaven av den store møteplassen for fjernvarme og -kjølebransjen måtte bli noe helt annerledes enn vanlig.

Og jammen fikk vi ikke gjennomført to digitale dager med debatter, innlegg, minglig og ikke minst - et digtalt utstillingsområde. Det hele ble en stor suksess, med rekordeltagelse og gode tilbakemedlinger.

Likevel, vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss stort til igjen å legge opp til et fysisk arangement!

Formatet er gjenkjennbart for de som har vært med før, men vi kommer også til å tilby tilgang til livestream og et digitalt mingleområde for de av dere som ønsker å få med dere arrangementet hjemmefra.

Sammen med årets vertskap, Lyse Neo, legger vi opp til et program hvor du vil treffe mennesker med gode innovasjonshistorier, interessante kundehistorier, friske meningsutvekslinger og matnyttige løsninger. Vår tradisjonsrike, og lettbeinte, innovasjonskonkurranse blir med, hvor salen velger vinneren. Programmet vil bli lagt ut her på siden med det første!

Utstillere er som alltid en viktig del av Fjernvarmedagene Urban Energi, og mange har nok savnet den interessante, litt uventede, samtalen over en kaffekopp. Akkurat DET gleder vi oss spesielt til.

Samtidig tar vi med oss litt av det digitale fra ifjor, og legger opp til en lite rekke med digitale lunsjseminarer i forkant av selve arrangementet. Ett tema per lunsjseminar, på maks en halvtime, med matnyttige løsniger og info fra utstiller til fjernvarme/kjøle-bedrifter, formet i samarbeid med oss. Disse kort-kort-seminarene vil være åpent tilgjengelig for alle og fungere som smakebiter på det som presenteres i utstillingsområdet under selve Fjernvarmedagene Urban Energi. Utstillernes digitale stand vil du finne på urbanenergi.no

Trykk her for å lese mer om påmelding og pakker, både for enkeltpersoner, studenter og utstillere!

Vi sees 16.-17. november!
(Eller på et lunsjseminar i forkant).

 
Icon Del på Facebook
Icon Del på Twitter