Påmeldingen er i gang!

26. juni 2023
Endelig kan du melde deg på høstens vakreste eventyr - Fjernvarmedagene Urban Energi 2023!
I fjor ble det ny deltakerrekord - og år vil vi gjerne sette en ny!

Vi bygger videre på formatet fra tidligere år og flesker til med to nye dager for alle som er opptatt av lokale varme- og kjøleløsninger for byer og tettsteder. 

Sammen med årets vertskap, Bodø Energi, legger vi opp til et program hvor du vil treffe mennesker med gode innovasjonshistorier, interessante kundehistorier, friske meningsutvekslinger og matnyttige løsninger. Vår tradisjonsrike, og lettbeinte, innovasjonskonkurranse blir med, hvor salen velger vinneren. Programmet vil bli lagt ut her på siden med det første!

Som i fjor vil alt som skjer på scenen bli streamet - og så det er mulig å få med seg masse også uten å være fysisik tilstede. Men den store opplevelsen er selvagt å møte alle de andre deltakerne og få med seg sosialt program, festmiddag - og de gode samtalene.

Utstillere er som alltid en viktig del av Fjernvarmedagene Urban Energi, og mange har nok savnet den interessante, litt uventede, samtalen over en kaffekopp. Akkurat DET er alltid et høydepunkt!

Etterhvert som påmeldingene renner inn, vil du også kunne møte utstillerne her på urbanenergi.no også - på det digitale utstillingsområdet.

Trykk her for å lese mer om påmelding og pakker, både for enkeltpersoner, studenter og utstillere!

Vi sees 8.-9. november på Radisson Blu Scandinavia i Oslo!

 
Icon Del på Facebook
Icon Del på Twitter