LK Systems

LK Systems er i dag en av Nordens mest toneangivende VVS-leverandører. Siden 1910 har vi vært aktive i det skandinaviske markedet. Ved å hele tiden være lydhøre for markedets behov og arbeide nær samtlige av bransjens aktører har vi utviklet en unik systemtenkning.

Våre VVS-løsninger er i dag et selvsagt førstevalg for mange. Det er vi stolte av, samtidig som det inspirerer oss til å forandre og forbedre oss enda mer, og til å fortsette å finne fram til markedets beste produkter og systemer.
 

Produkter og systemer


LK Gulvvarme
LK Gulvvarme er ideelt for både nybygging og rehabilitering. Vi har ferdige løsninger for boliger, enkeltrom og rehabilitering med krav på lav takhøyde. Vi har utviklet og forbedret vårt gulvvarmesystem slik at det har blitt enda mer økonomisk, sikkert og miljøvennlig, samt enkelt å installere.

LK Universal
LK Universal er et unikt PE-X-rørsystem for både varme og vann. Grunnsteinen i systemet er våre svenskproduserte LK Universalrør X i PE-Xa, som kan benyttes til så vel radiator- og gulvvarme, som til tappevann og kjøl.

LK Prefab
LK Prefab effektiviserer VVS-arbeidet. Enten du er en konstruktør, byggherre, boligselskap eller driver rørleggerfirma, kan vi underlette hverdagen din ved å gjøre mye av arbeidet for deg. Vi har erfaringen og kompetansen som er påkrevd for å prefabrikkere alle VVS-løsninger. For eksempel vannmålerskap, fordelerskap og våtromskassetter. Prefabrikkering gir deg tidsbesparende, trygge og lønnsomme installasjoner. Vi er med deg fra start til slutt, med kvalitetstenkning i alle trinn. Våre konstruktører er kompetente og innovative, og monteringen foregår under optimale forhold i vårt eget produksjonsanlegg.

LK Gatevarme
Alltid is- og snøfrie uteflater blir virkelighet med LK Gatevarme. Systemet passer gater, torg, arenaer og anlegg som parker, parkeringsplasser og garasjeoppkjørsler.

Pressverktøy
LK Pressverktøy er et komplett program med verktøy og pressbakker til våre kuplinger og LK PressPex i Universalsortimentet. Vi har et samarbeid med verdens ledende leverandører av pressverktøy.

LK Vannstopp
LK CubicSecure måler vannstrømmen i realtid og oppdager vannlekkasjer umiddelbart. Vannstoppperen beskytter hjemmet ditt mot skader forårsaket av drypplekkasje og ødelagte vannrør.
Maxitherm kulvertrør
Markedets bredeste sortiment av fleksible kulvertrør
 

NYHETER


CubicSecure
Kompakt og lettplassert vannstopper for trygge og sikre hjem. Den stenger vannet ved lekkasjer, og måler vannforbruk og temperatur. Styres via app. LK CubicSecure vant pris i den prestisjetunge Red Dot Design Award for årets produktdesign 2022.

UNI-X SAFE
LK Systems nye 3-rørs tappevannsløsning er en pålitelig og energieffektiv løsning for vannbåren varme. UNI-X SAFE er en komplett enhet for fordeling av gulv-/radiatorvarme, varmt og kaldt tappevann i bolig/leilighet som skaper en mer bærekraftig og energieffektiv løsning, samtidig som risikoen for legionella reduseres.

 

LK Systems

Kontakt oss

Se hva vi tilbyr!